Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Инж. Добромир Добрев, който пребори коронавируса в МБАЛ „Св. Иван Рилски”: Горнооряховските лекари са герои

  03.12.2020 17:19
Инж. Добромир Добрев, който пребори коронавируса в МБАЛ „Св. Иван Рилски”: Горнооряховските лекари са герои

След двуседмично лечение, кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев вече си е вкъщи и благодари на лекарите от МБАЛ „Св. Иван Рилски”, които му помогнаха да пребори коронавируса.

Скъпи приятели, вече съм при семейството си, след нелека битка с новия коварен вирус и почти двуседмичен престой в болницата.

Благодаря от сърце на ГОРНООРЯХОВСКИТЕ ЛЕКАРИ!

Признателен съм на д-р Иванчо Драганчев и екипа на III-то вътрешно отделение, където бях настанен през цялото време. Тези хора са ГЕРОИ!

Благодаря и на целия екип на МБАЛ „Св. Иван Рилски” и на управителя д-р Иван Иванов. Докато се борех с COVID-19, разчитах изцяло на нашите специалисти, в чиято компетентност винаги съм бил убеден.

Благодарен съм на семейството ми за обичта и подкрепата в този тежък период. Те ми даваха сили! Мога от първо лице да кажа, че в такъв момент подкрепата е безценна, защото най-важното е да не се предаваш, да не изпадаш в паника, да имаш воля за живот..

Страхотна подкрепа получих и от толкова много приятели – БЛАГОДАРЯ ВИ! Съжалявам, ако все още не съм върнал обаждане на някого.. Дано сте здрави, пазете себе си и близките си!

И накрая, искам да внеса яснота по повод слухове и лъжи, които разбрах, че се разпространяват за здравословното ми състояние. Няма да коментирам техните автори, не аз ще ги съдя.

Състоянието ми наистина не беше леко, за известно време бях и на кислородно дишане. Но не съм бил интубиран. Не съм напускал горнооряховската болница. Нито пък някакви вертолети са ме транспортирали някъде. Използвал съм няколко вида антибиотици - не са ми вливани някакви скъпи препарати или други „чудодейни“ лекове. Преборих се, благодарение на нашите медици и на подкрепата, която получавах.

И за която още веднъж БЛАГОДАРЯ!

Обръщам се към всички съграждани – моля ви, спазвайте противоепидемичните мерки, не подценявайте опасността. Пожелавам здраве на всички!

 


Ключови думи
Добромир Добрев кмет МБАЛ Св. Иван Рилски коронавирус
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати