Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Спорт

БФС подкрепи футболни школи от Северозапада

  27.11.2020 11:34
БФС подкрепи футболни школи от Северозапада

Пособия за учебно-тренировъчна дейност получиха футболни клубове от седем области в Северозападна България. Инвестицията е на БФС по програма за подпомагане на футболните клубове във връзка с пандемията от Ковид 19, съобщи председателят на Зоналния съвет на БФС във В. Търново Бончо Генчев.

Малките футболисти от детско-юношеските школи на аматьорски отбори получиха нови конуси, жалони, стълбички, шапки, обръчи, препятствия, полусфери, ластици за тренировки, тактически дъски…

В област В. Търново дарението от футболната централа получават школите на ОФК „Павликени“, „Янтра“ (П. Тръмбеш) и „Изгрев- 93“ (Царевец). Във видинско новите пособия ще ползват децата обхванати в ОФК „Бдин 1923“, ДФК „Видин“ и ОФК „Руженци“, във врачанско в ОФК „Локомотив“ (Мездра), ОФК „Първа атомна“ (Козлодуй) и ФК „Монолит“ (Б. Слатина), а в монтанско в „Ком“ (Берковица), „Златия 2015“ (В. Дръм) и „Левски Лом“. В област Плевен са подпомогнати школите на „Левски 2007“ (Левски), „Вихър“ (Славяново) и „Партизан“ (Червен бряг), в област Габрово на ФК „Севлиево“, ОФК „Трявна“ и „Локомотив“ (Дряново), в област Ловеч на „Чавдар“ (Троян) и „Ботев“ (Луковит).

 Това е поредна помощ за аматьорските клубове през тази есен от БФС. В началото на първенствата отборите от Трета лига получиха по 20 футболни топки. Топки имаше и за отборите от областните футболни групи.


Ключови думи
БФС Бончо Генчев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати