Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Трето място от журито и първа награда от публиката спечели снимка от СУ „Вичо Грънчаров” в конкурса „Нашата учебна стая”

  26.11.2020 09:18
Трето място от журито и първа награда от публиката спечели снимка от СУ „Вичо Грънчаров” в конкурса „Нашата учебна стая”

Трето място и награда на публиката спечели СУ „Вичо Грънчаров“ във фотоконкурс на тема „Нашата учебна стая”. Конкурсът е организиран от ферма „Мебели Б&Б”, специализирана в училищно и офис обзавеждане и позната с търговската марка „Мебел Фактор”. Целта на фотоконкурса е „да се покаже творческото виждане на преподавателите в създаване на красива учебна стая за целите на съвременното образование. Работа, за която е трудно да се разкаже без да се покаже“.

В конкурса се включиха девет училища с повече от 30 фотографии. Тричленно жури от "Мебел Фактор" определи спечелилите участници.

Победител във фотоконкурса е снимка 2 от 41 ОУ "Св Патриарх Евтимий", гр. София. Награда 500,00лв. Второ място е определено за снимка 3 от IV Езикова гимназия "Фредерик Жолио- Кюри", гр. Варна. Награда 300,00лв. На трето място е класирана снимка 1 от СУ "Вичо Грънчаров", гр. Горна Оряховица. Награда 100,00лв.

Според избора на публиката, награда от 200,00лв. печели снимка 1 от СУ "Вичо Грънчаров", гр. Горна Оряховица.


Ключови думи
СУ Вичо Грънчаров моята класна стая мебел фактор
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати