Сряда, 28 Сеп 2022
            
Политика Полски Тръмбеш Свищов

Поредни общи приемни за граждани организират великотърновските народни представители от ГЕРБ

  15.10.2020 06:32
Поредни общи приемни за граждани организират великотърновските народни представители от ГЕРБ

Поредни съвместни приемни за граждани организират тримата великотърновски народни представители от ГЕРБ. Те ще се проведат в Свищов и Полски Тръмбеш на 19 октомври (понеделник).
От 11:30 часа започва приемната за жителите на дунавската община. Депутатите от най-голямата парламентарна група инж. Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов, заедно с председателя на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов, ще бъдат на разположение на гражданите в Зала 1 на Общината, на ул. "Цанко Церковски"№ 2. За предварителни записвания – тел. 0882336307.
Представител на местната власт ще присъства по време на депутатската приемна и в Полски Тръмбеш, в лицето на зам.-председателя на ОбС д-р Емил Енчев. Приемното време там започва от 14,30 ч., а срещите ще се провеждат в сградата на Общината, зала на Общинския съвет. За записвания – тел. 0893626111.
Народните представители Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов вече проведоха свои общи приемни за жителите на Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец. Предстои такива да се организират и в останалите общини от областта.


Ключови думи
приемна ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати