Сряда, 28 Сеп 2022
            
Елена Спорт

Джудисти от Елена с достойно представяне на държавни шампионати

  07.10.2020 16:22
Джудисти от Елена с достойно представяне на държавни шампионати

На държавния шампионат по джудо за мъже до 23 години СК „Ипон 87“ в Елена се представи с трима състезатели. В категория до 100 кг Мирослав Тодоров завоюва бронзов медал в конкуренцията на 21 джудисти след изиграни шест срещи и спечелени пет победи. Миро е на младежка възраст и това прави успеха му още по-значим. Отлично се представи и Йордан Мирянов, който в категория до 90 кг спечели пето място в конкуренцията на 23 състезатели. До успеха достигна с четири победи и две загуби. След дълго прекъсване в отбора се завърна Марио Дянков и успя да пребори за призовото 13-то място 26 конкуренти в категория +100 кг.
На 4 октомври в Пловдив се проведе Държавният шампионат за младежи. Еленският спортен клуб „Ипон 87“ с треньор Иван Мирянов участва с двама състезатели. В категория до 60 кг при конкуренция от 40 състезатели, след изиграни шест срещи с четири победи и две загуби, Мартин Стойков се класира на пето място. Той си дойде от Испания специално за това състезание, за да участва от името на еленския клуб.
Мирослав Тодоров записа поредното добро представяне. Спечели девето място в категория до 100 кг в конкуренцията на 26 състезатели.
Треньорът на отбора благодари на всички състезатели за проявеното мъжество и себераздаване.


Ключови думи
джудо Елена държавен шампионат
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати