Понеделник, 15 Мар 2021
            
Общество

Димитър Николов проведе изнесена приемна в Крушето

  16.09.2020 20:02
Димитър Николов проведе изнесена приемна в Крушето

Председателят на Общинския съвет в Горна Оряховица Димитър Николов продължава изнесените си приемни в селищата в общината. Днес той бе Крушето, за да се запознае  на място със специфичните потребности на селото и неговите жители. В детайлите го  въведоха кметът Ивелина Георгиева и общинският съветник Петър Гайдаров - сериозен и отговорен застъпник на Крушето пред Общинския съвет, който никога не пропуска възможност да постави проблемите на селото и да настоява за тяхното решаване.
Дадох си сметка колко крещящ е проблемът с Мелнишката улица. Той ще бъде зададен като приоритет през следващата година. Крушето е приятно място за живеене и трябва да направим така, че инфраструктурата му да съответства на потребностите на XXI в., коментира Николов
Паркът в селото може да се превърне в приятно място за отдих както за майките с деца, така и за по-възрастните жители на Крушето. С г-н Гайдаров си говорихме и за направата на спортна площадка, каквито вече има изградени в Горна Оряховица, Драганово, Първомайци и Поликраище. Младите хора трябва да бъдат активни, за да бъде здравият дух в здраво тяло, категоричен бе той.
Миряните в Крушето са обезпокоени и от тревожното състояние на местната църквa, но тук възможностите на Общината са почти нулеви, защото храмът е към Митрополията.
Идеята на Ивелина Георгиева е да се приспособи сграда за Младежки дом. Адмирирам тази идея. Като цяло съм очарован от кмета на Крушето, от желанието й за промяна и инициативност, сподели още впечатления Николов.


Ключови думи
Димитър Николов Петър Гайдаров Ивелина Георгиева Крушето приемна
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати