Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Общество

Инж. Габриела Данаилова спечели конкурса за директор на ПТГ „Васил Левски“ в Горна Оряховица

  05.08.2020 14:22
Инж. Габриела Данаилова спечели конкурса за директор на ПТГ „Васил Левски“ в Горна Оряховица

Конкурса за директор на ПТГ „Васил Левски“ в Горна Оряховица спечели инж. Габриела Данаилова. Така учебното заведение се нареди сред няколкото в област Велико Търново, които ще започнат новата учебна година с титуляри.
Сред тях обаче не са ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ на Гарата и ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Поликраище, където също бяха обявени конкурси за директори, но няма кандидати, които да са ги спечелили.
Иначе общо 17 бяха учебните заведения в област Велико Търново, за които бяха обявени конкурси. За пет от тях няма кандидат, който да е спечелил мястото, за едно победителят все още не е отговорил категорично дали ще поеме поста, а за ОУ „Иван Вазов“ в Царски извор изобщо не се е явил мераклия да го ръководи.
Царина Желязкова е спечелила конкурса за директор на ОУ „Иван Рилски“ в Балван, Янаки Лазаров – за СУ „Владимир Комаров“ във Велико Търново, Евгения Илиева – за ПГСАГ „Ангел Попов“ във Велико Търново, Мария Никифорова - за ОбУ „Отец Паисий“ в Майско, Атанаска Петкова поема ОУ „Филип Тотю“ във Върбовка, а Петя Неделчева ще управлява СУ „Бачо Киро“ в Павликени. Диана Христова спечели конкурса за ОУ „Св. св. Кирил и Методи“ в свищовското село Морава, Ваня Наумова – в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Асеново, Стражишко, а Росица Илиева – в ПГТ „Васил Друмев“ в Стражица.


Ключови думи
инж. Габриела Данаилова ПТГ "Васил Левски" Горна Оряховица директор
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати