Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Светски

Стелияна Христова и Савов се връщат на сцена през юни

  20.06.2020 10:40
Стелияна Христова и Савов се връщат на сцена през юни

Победителката от първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова и нейният музикант Петко Савов са готови да се върнат на сцената още в края на този месец.
Първият концерт на музикантите е планиран за 27 юни в град Ловеч.
Популярните музиканти все още не са уточнили кои са следващите дати, на които ще се срещнат с феновете си, но споделиха за планове да реализират участия в цялата страна.
"Благодаря ви много за въпросите кога ще свирим и пеем отново. Ако всичко е наред - започваме още в края на този месец. През юни ще се видим в Ловеч, а до края на годината ни очаквайте в цялата страна", написа Савов в официалната си страница във Фейсбук.
Припомняме, че в началото на годината Стелияна и Савов осъществиха поредица участия в региона, като зарадваха ценителите на хубавата музика не само във Велико Търново, но също в Горна Оряховица, Арбанаси и Павликени. След обявяването на извънредно положение в страната, музикантите достигаха до почитателите си със свои изпълнения и записи единствено в социалните мрежи, надявайки се възможно най-скоро да продължат да изнасят концерти.


Ключови думи
Стелияна Христова
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати