Неделя, 02 Oct 2022
            
Други

Родители изрисуваха залата на балет „Грация” с цветя и балеринки

  08.06.2020 17:30
Родители изрисуваха залата на балет „Грация” с цветя и балеринки

Боряна и Ангел Кабакчиеви направиха нестандартен, но пъстър и весел подарък за завръщането на балет „Грация” към обичайните занимания след почти три месеца пауза заради коронавируса. Семейството и техен приятел изрисуваха фасадата на балетната зала, която вече е розова, украсена с фриз от балеринки и много цветя. Не е за пропускане и новият надпис „Балетна школа за принцеси”, който радва малките възпитанички на „Грация”.

Първоначално идеята била да направят изненада за балетния педагог Соня Георгиева и тя да види новата си фасада едва като отиде да отвори в понеделник. В крайна сметка семейство Кабакчиеви решило да действа по стандартния начин при изпълнението и поканили Соня да одобри проекта им. В боядисването се включили и двете дъщери на семейството, които, естествено, са сред най-активните в Балетната школа за принцеси. Покрай тях всички Кабакчиеви са толкова запалени по балета, че две балерини вече украсяват и семейния автомобил.

„С балет за имунитет”, шегува се балетният педагог, обявявайки подновяването на заниманията в Школата. Залата отвори на 1 юни, спазвайки всички мерки – групи до 10 деца, постоянна дезинфекция и спазване на дистанция. Движението и здравословната храна изграждат имунитета и са най-добрата защита срещу болести, вече съвсем насериозно казва Соня Георгиева.


Ключови думи
Балет Грация
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати