Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Общество

ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров” изпрати Випуск 2020, абитуриентите засадиха дърво за спомен

  06.06.2020 12:11
ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров” изпрати Випуск 2020, абитуриентите засадиха дърво за спомен

Випуск 2020 на ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров” си тръгна от училище, оставяйки след себе си най-трайния спомен – началото на истинска гора. По инициатива на училищното ръководство младите хора засадиха дърво в последния ден от своя училищен живот и така поставиха началото на инициативата „Гората на абитуриентите”. Дванадесетокласниците засадиха първото дърво в двора на ПГХТ, което символизира изминатия път до тук и бавното им израстване в света на големите.

Училището изпрати своите зрелостници с традиционния празник, на който бяха отличени всички „златаровци”, завоювали успехи в професията, спорта и обучението.

„Едни от най-хубавите години в живота на човека са ученическите и студентските – първите отминаха, вторите ви предстоят.
Днес, в този важен ден за вас, приемете нашите пожелания за здраве, късмет, успех и безброй сбъднати мечти! Нека всеки от вас да намери своя истински път и да крачи по него знаещ, можещ, с опита натрупан в училище, с пораснало самочувствие и компетентност.
„Бъдете като небето – усмихвайте се след всяка буря!
Бъдете като тревата – изправяйте се, когато ви прегазят!
Бъдете като звездите – близки и далечни, даряващи любов и светлина!“
Успешен старт в живота и в бъдещата ви професионална реализация! На добър час Випуск‘2020!”, пожела от името на цялото училище директорът Катя Велкова, изпращайки зрелостниците.


Ключови думи
ПГХТ "Проф. д-р Асен Златаров"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати