Неделя, 14 Мар 2021
            
Общество

Общинските съветници от ГЕРБ в Павликени дариха възнагражденията си на местната болница

  31.03.2020 19:33
Общинските съветници от ГЕРБ в Павликени дариха възнагражденията си на местната болница

Общинските съветници от групата на ГЕРБ в Павликени се отказаха от възнагражденията си за месец март в полза на МБАЛ – Павликени. Преди няколко дни болничното заведение стартира кампания за набиране на средства във връзка с подпомагане на дейността си и за борба срещу коронавируса. По предварителна информация на местните парламентаристи, болницата е поръчала респираторен апарат, който се очаква да бъде доставен, а до този момент са събрани едва половината от средствата, необходими за неговото закупуване.
„Днес повече от всякога е нужно да бъдем солидарни, да се обединим и докажем, че всички сме част от едно общество. В този ред на мисли, с колегите призоваваме за по-голяма съпричастност към кампанията на МБАЛ-Павликени”, коментира председателят на групата в местния парламент Венцислав Георгиев.
За съветниците от ГЕРБ в Павликени е дългогодишна практика да даряват средства за благотворителност от своите възнаграждения. Няколко години поред те организираха своеобразен фестивал на народното и самодейно творчество, наречен Битова вечер. Редовно местните парламентаристи от ГЕРБ подкрепят с дарения различни местни пенсионерски клубове, самодейни състави, библиотеката в града, болни съграждани и много други.
Днес Венцислав Георгиев и колегите му се обръщат с апел към хората, които имат желание, да подпомогнат кампанията на МБАЛ – Павликени с дарение на следната сметка:
МБАЛ-ПАВЛИКЕНИ ЕООД
    IBAN BG84 UNCR 7000 1523 9636 18 – BGN
    IBAN BG84 UNCR 7000 1523 9636 23 - EUR
    BIC UNCRBGSF

 


Ключови думи
ГЕРБ Павликени
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати