Сряда, 28 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Виктор Азманов: Ние, гражданите, сме моралните победители в тези избори

  01.11.2019 12:00
Виктор Азманов: Ние, гражданите, сме моралните победители в тези избори

От мое име и от името на коалицията „Алтернативата на гражданите” благодаря на всички онези, които ни припознаха като алтернатива на двуполюсния модел и ни гласуваха своето доверие.

Резултатът, който постигнахме на 27 октомври е единственото реално изражение на вашата висока оценка за нас, за програмата и за кампанията, която проведохме. За по-малко от месец работа, излизайки от стандартните партийни модели, вие ни поставихте в челната тройка на политическата карта в Горна Оряховица.

Вашият вот ни повери ключова роля в Общинския съвет и започваме да работим за развитието на нашата Горна Оряховица.

Тук е мястото да разгранича промяната от подмяната. С контролиран вот от партийните апаратчици в секционните избирателни комисии и купения цигански вот ни откраднаха полагащото ни се участие в балотажа.

Но ние, алтернативата на гражданите, сме моралните победители в тези местни избори!

Възпитан съм в консервативно семейство на полицай и дентален лекар. Не мога и няма да приема представителите на единия участник в балотажа да наричат палячовци органите на МВР. Няма да подкрепя опитите на столетницата, която се опитва да ни внуши, че с подмяната идвала и промяната!

Ние от „Алтернативата на гражданите” сме единствен  реален представител на гражданското общество в Горна Оряховица и не го казваме ние, а го показахте Вие - гражданите на Община Горна Оряховица!

В неделя, 3 ноември, призовавам гражданите да излязат и отново да гласуват! Да го направят от сърце, по съвест, но и с разум!


Ключови думи
Виктор Азманов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати