Вторник, 27 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Виктор Азманов: Гласувам за промяна, защото алтернатива има

  27.10.2019 12:23
Виктор Азманов: Гласувам за промяна, защото алтернатива има

Гласувам за промяната, от която имаме нужда, обяви Виктор Азманов преди да пусне бюлетините в урната.

Азманов беше първият от кандидатите за кметове на община Горна Оряховица, който пусна гласа си тази сутрин. Той беше придружен от цялата фамилия – дъщерята Бела, съпругата Таня, сестра си, майка си, 89-годишната си баба.

Гласуването за мен е израз на моята гражданска позиция. Цялото ми семейство дава пример – баба ми е на 89 години и трудно се движи, но ще даде своя глас. Сестра ми летя нощес от Англия и ще се върне веднага обратно, но също ще гласува. Даваме пример как хората не трябва да оставят някой друг да решава съдбата им, а сами трябва да определят кой ще ръководи общината в следващите 4 години, обясни Виктор Азманов.

Очаквам много висока избирателна активност. Неслучайно в последните дни ние наблягахме на кампания, насърчаваща гласуването, без дори да споменаваме името на нашата коалиция или номера в бюлетината. В малки и средни общини като Горна Оряховица опасността купени гласове да предопределят вота е много голяма. Затова искаме да активираме колкото се може повече хора да дадат гласа си по съвест. И ето сега отново призовавам: Хора, гласувайте, има алтернатива, вашият глас има значение, вие решавате съдбата си за 4 години напред, заяви още Виктор Азманов.


Ключови думи
Виктор Азманов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати