Неделя, 14 Мар 2021
            
Местни избори 2019

Хилядно множество подкрепя Виктор Азманов

  23.10.2019 12:12
Хилядно множество подкрепя Виктор Азманов

Хиляден митинг събра във вторник на площад „Георги Измирлиев“ привърженици и симпатизанти на кандидата за кмет на община Горна Оряховица Виктор Азманов, както и на листата за общински съветници на „Алтернативата на гражданите“ под номер 26. Събитието започна с шествие от Летния театър към центъра на града, водено от оркестрантите на ФА „Сидер войвода“. На него бяха издигнати лозунгите „Да разбием двуполюсния модел в Общинския съвет“, „Безплатен градски транспорт за пенсионери и учащи“, „Алтернатива има – алтернативата на гражданите“, „Стратегия за индустрията в общината“, „Детски ясли и детски градини - без такси“.
В речта си пред събраното множество Виктор Азманов представи приоритетите си в развитието на общината, ако на 27 октомври получи доверието на съгражданите си. Сред тях са изграждане на нови индустриални зони, подобряване на инфраструктурата, създаване на отворена и високотехнологична община, повишаване стандарта на живот, водещо до възходящо удовлетворяване на потребностите в социалната сфера и здравеопазването, в културния и спортен живот, в чистотата и озеленяването. Особено внимание е отделено на задържането на младите хора в общината и привличането на нови. Като гаранция за откритостта на бъдещото му управление присъстващите получиха символични пропуски за Общината, а в края на словото си кандидатът за кмет се обърна към всички горнооряховчани да излязат да гласуват със сърце и по съвест и да изберат най-достойния.
За доброто настроение на всички дошли да подкрепят кандидатите на „Алтернативата на гражданите“ се погрижиха певците Веселин Маринов и  Йордан Марков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Виктор Азманов Алтернативата на гражданите
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати