Сряда, 28 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Владимир Русев, кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ: Личната ми цел е все повече деца да намерят своя спорт и да са активни

  01.10.2019 09:42
Владимир Русев, кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ: Личната ми цел е все повече деца да намерят своя спорт и да са активни

Владимир Русев e един от най-младите кандидати за общински съветници в ОбС. Възпитаник на Детско-юношеската школа на „Локомотив”, той връща знанията и уменията си на днешното поколение таланти. Заедно с брат си Лъчезар изведоха две възрасти на „Локо” до баражи за елитните групи U-17 и U-19. Късметът не беше с тях това лято, но Владимир е амбициран да вкара юношите старша на „Локомотив” в елитната група още следващата година.

Спортът е здраве и е по-добрият начин децата ни да пораснат.
Като пряко свързан виждам постоянно прякото влияние, внимание и отношение на г-н Добрев и екипа му към спорта в града ни и огромното развитие, което бележи. Бях поканен в екипа му и смятам , че подкрепяйки го ще продължим и надградим започнатото.
Евентуалното ми участие в ОбС ще е отборна работа в екип. Насочеността и личната ми цел е все повече деца да намерят своя спорт и да са активни. Развитие и спомагане на детските школи в различните спортни клубове. Подобряване на квалификациите на треньорите, условията за спортистите, материалните и спортни бази. Надявам се и мечтая в Горна Оряховица да се раждат, живеят и развиват все повече професионални спортисти.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Владимир Русев ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати