Вторник, 27 Сеп 2022
            
Политика

Цветан Цветанов във В. Търново: Няма нещо, от което да се срамувам през годините

  22.03.2019 16:23
Цветан Цветанов във В. Търново: Няма нещо, от което да се срамувам през годините

Президентът Румен Радев е флагманът на компроматната война, която ще се води за евровота, това заяви във Велико Търново председателят на парламентарната група на ГЕРБ- Цветан Цветанов. Той поясни, че няма от какво да се срамува във връзка със скандала около закупения от него апартамент и изрази увереност, че това ще се докаже и в съда.
„Флагманът на тази компроматна война е  и Румен Радев, който направи изказване, което не знам защо и по какъв начин бяха изложени тези негови виждания по теми, които са свързани само и единствено с това дали един човек е нарушил закона. И когато говорим за законност, аз мога да ви кажа и с гордост заставам пред вас. Няма нещо, от което да се срамувам през всичките тези години. Всяка една сделка е публична и тя минава през Агенцията по вписванията. Смятате ли, че ако съм искал да крия нещо щях да го направя по този прозрачен начин. Разбира се, че щях да го направя много непрозрачно и по начин, който действително да избегне подобни спекулации“
Цветанов обясни още, че очаква цялата предизборна кампания да мине под знака на компроматите и попита дали някой ще му се извини, когато се докаже в съда, че всичко около апартамента е законно.
 


Ключови думи
Цветанов ГЕРБ
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати