Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Политика

ГЕРБ в Горна Оряховица организира турнир по белот и кръстословици за пенсионерските клубове

  25.07.2018 17:23
ГЕРБ в Горна Оряховица организира турнир по белот и кръстословици за пенсионерските клубове

Пенсионерски клубове от община Горна Оряховица и Клуб „Българско войнство” взеха участие в турнира по белот и решаване на кръстословици в Горна Оряховица. Състезанието се организира ежегодно от местната структура на ПП ГЕРБ. Турнирът бе открит от кмета на Общината инж. Добромир Добрев, който пожела успех на състезателите. Успех на състезателите пожелаха и председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов, заместник-кметът Йорданка Кушева и ръководителят на общинската структура на ПП ГЕРБ Деница Цветанова.


В състезанията с кръстословици се впуснаха седем участници, а в турнира по белот мериха сили осем отбора. Най-добрият енигматик за трета година се оказа Петър Калчев от КП „Вяра” – Янтра, който успя да се справи само за 7 минути с кръстословицата. На второ място се класира Стайко Стайков от КП „Раховец“ – Горна Оряховица. Трети остана Теньо Петков от КП „Железничар“ – Горна Оряховица, който предходната година се класира втори при решаването на кръстословицата.


В състезанието по белот на първо място се класира отборът на КП „Елена Грънчарова“, който срещна на финала „най-младия“ пенсионерски клуб „Раховец“. След резултат от 2:1, „раховци“ останаха втори. На трето място се класираха представителите на КП „Вяра” – Янтра. В малкия финал те победиха белотаджиите на горнооряховския КП „Железничар“.


Победителите получиха наградите си от Николина Костова, председател на Съюза на пенсионерите – 2004 в Горна Оряховица, от кмета инж. Добромир Добреви и от ръководителя на общинската структура на ПП ГЕРБ Деница Цветанова.
Всички награди бяха осигурени от ПП ГЕРБ - Горна Оряховица. 


Ключови думи
белот ГЕРБ Горна Оряховица
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати