Събота, 27 Юли 2024
            
Горна Оряховица Общество

Кабинетът по репродуктивно здраве в Горна Оряховица вече приема за безплатни консултации

  18.05.2024 17:08
Кабинетът по репродуктивно здраве в Горна Оряховица вече приема за безплатни консултации

Новооткритият в Горна Оряховица кабинет по репродуктивно здраве вече приема за безплатни консултации нуждаещи се двойки.

От 10.30 ч. до 16.00 ч. на 25 май на разположение на записалите се ще бъдат двама от най-изявените специалисти в сферата – топ ембриологът Искра Антонова, която е родом от Горна Оряховица и акушер-гинекологът с 25-годишен опит в репродуктивната медицина д-р Георги Николов.

Д-р Николов е и ESHRE сертифициран старши ембриолог. Ръководител е на сектора по асистирана репродукция в столичния Медицински център „РепроБиоМед”.

Той е и преподавател в Медицински университет – Плевен по гинекологична ендоскопска хирургия.

Заедно с експерти от МЗ д-р Георги Николов е съавтор на Клиничен стандарт „Асистирана репродукция” и на свързаните с това наредби към Закона за здравето.

Предварителното записване става чрез координатора на Искам бебе за Горна Оряховица Радина Димитрова, телефон 0888 26 67 74.

Утвърдени имена в репродуктивната медицина ще продължат да дават консултации в специализирания кабинет в Горна Оряховица, който е единствен за съседните области и четвърти в страната. Намира се на етажа на АГ отделението в горнооряховската МБАЛ "Св. Иван Рилски" - Горна Оряховица.

Беше открит от Общината в партньорство с „Искам бебе“ и ръководството на болницата.


Ключови думи
кабинет репродуктивно здраве Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета