Събота, 27 Юли 2024
            
Горна Оряховица Избори 9 юни 2024 г. Политика

Людмила Илиева, Иван Иванов и Радан Кънев обмениха победни тактики с шампионите от клуба по армрестлинг в Горна Оряховица

  12.05.2024 12:21
Людмила Илиева, Иван Иванов и Радан Кънев обмениха победни тактики с шампионите от клуба по армрестлинг в Горна Оряховица

Радан Кънев от листата на „Продължаваме промяната - Демократична България“ за Европарламента и колегите му от листата на коалицията за Народно събрание Людмила Илиева и Иван К. Иванов взеха уроци как се става победител от световните шампиони Цветан Гашевски и Пламен Димитров и момчетата в залата по армрестлинг в Горна Оряховица.

Не е важна само силата, трябва и добра тактика. Най-важна обаче е добрата подготовка преди състезанието, препоръчаха носителите на безброй титли домакини.

Момчетата в залата демонстрираха какви са победните захвати, а Радан Кънев дори се пробва срещу най-титулувания българин в този спорт Цветан Гашевски. И оказа известна съпротива.

Разговорът премина и върху темата за спорта и работата на спортните клубове, необходимостта от по-активна държавна политика за подкрепа на детския и младежки спорт и т.н.


Ключови думи
Людмила Илиева Горна Оряховица Продължаваме промяната - Демократична България
Последни
Седмицата
Анкета