Събота, 27 Апр 2024
            
Велико Търново Спорт

Стадион „Ивайло“ във Велико Търново приема мача за Суперкупата между „Лудогорец“ и ЦСКА 1948, билетите вече са в продажба

  05.02.2024 14:47
Стадион „Ивайло“ във Велико Търново приема мача за Суперкупата между „Лудогорец“ и ЦСКА 1948, билетите вече са в продажба

Мачът за Суперкупата на България между отборите на ПФК „Лудогорец“ (Разград) и ФК ЦСКА 1948 (София) ще се проведе на 10 февруари (събота) от 15:00 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. От понеделник (5 февруари) билетите за срещата са в продажба онлайн на Eventim.bg, както и на всички каси на компанията и партньорските обекти - бензиностанции OMV, книжарници Orange, Технополис и Български пощи.

За двубоя ще бъде отворен Сектор „А“ на стадион „Ивайло“, като цената на билетите е 15 лева.

Във Велико Търново билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim, намиращи се в Туристически информационен център (ул. Христо Ботев 5), книжарница Orange (ул. Христо Ботев 6), OMV (ул. Магистрална 12) и Български пощи (ул. Христо Ботев 1)

В Разград билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim в OMV (ул. Странджа), Технополис (бул. Априлско въстание 66), Български пощи (бул. Васил Левски 2 и бул. България 17)

Привържениците на „Лудогорец“ ще влизат от входове 1 и 2 (Западната страна на централния вход) на стадиона. Привържениците на ЦСКА 1948, както и всички останали фенове на футбола ще влизат от входове 3 и 4 (Източната страна на централния вход).

Проверката на валидността на билетите ще бъде осъществявана от електронни четци осигурени от компанията разпространител. Деца до 7 години ще влизат безплатно с пълнолетен придружител. За малолетни лица ще бъде необходимо попълването на декларация от пълнолетен придружител.

На стадиона няма да бъдат допускани фенове във видимо нетрезво състояние или под влияние на наркотични вещества. Забранени са оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, шишета с парфюм, чадъри и други, които по преценка на органите на реда ще бъдат изземвани.

Расистките скандирания, както и използването на лазери по трибуните по време на мача, е абсолютно забранено, напомнят от БПФЛ./ сн. БПФЛ


Ключови думи
Суперкупа Лудогорец ЦСКА 1948