Петък, 20 Oct 2023
            
Велико Търново Спорт

„Етър“ преди мача с „Лудогорец“: Добри са, но няма невъзможни неща

  21.07.2023 09:43
„Етър“ преди мача с „Лудогорец“: Добри са, но няма невъзможни неща

Гостуване на 12-кратния пореден шампион „Лудогорец“ предстои на „виолетовите“ във втория кръг на efbet Лига. Мачът е в събота в Разград. Първоначално бе обявен за 21:00 ч., но БФС го отложи с половин час заради големите жеги и той ще се играе от 21.30 часа.

Международният рефер Волен Чинков ще ръководи мача между “орлите” и “болярите”. Асистенти са му Иво Колев и Мирослав Иванов, ВАР-съдии Драгомир Драганов и Димо Вълчев, а съдийски наблюдател – Цветан Кръстев от Варна.

„Етър“ няма да може да разчита за мача на тримата футболисти, преотстъпени от „Лудогорец“ за един сезон – Владислав Найденов, Илкер Будинов и Дамян Христов, по силата на споразумението между двата клуба. Контузия в предишния мач пък получи защитникът Георги Александров, но вече тренира и ще бъде в групата. Изтече наказанието на нападателя Денислав Ангелов и той е на линия за съботния мач.

„Виолетовите“ нямат никакво намерение да свалят гарда и колкото и да е трудно, ще търсят добър изход, увери старши треньорът Емануел Луканов.

„Лудогорец“ разполага с много футболисти, има възможност да прави ротации. Всички са много добри играчи, с висока индивидуална класа. Мачът със сигурност няма да е от лесните. Но невъзможни неща няма – „Крумовград“ го показа, макар и с уникален късмет. И наполовината от този късмет да имаме, пак ще е добре. Отиваме в Разград и играем. Със сигурност няма да се надиграваме, ще си изчакваме моментите без никакво притеснение, надявам се да ги имаме“, коментира Луканов.


Ключови думи
Етър Лудогорец
Последни
Седмицата
Анкета
На 29 октомври ще гласувам за

Резултати