Четвъртък, 08 Фев 2024
            
Велико Търново Спорт

Осем отсъстващи в „Етър“ за мача с „Лудогорец“

  09.11.2023 13:17
Осем отсъстващи в „Етър“ за мача с „Лудогорец“

„Етър“ приема шампиона „Лудогорец“ в неделя, 12 ноември, от 18:00 ч. на стадион „Ивайло“.
Отново куп отсъстващи играчи ще има сред „виолетовите“, които бяха без 9 основни фигури при последното гостуване на „Славия“. Георги Ангелов, Шано Буколда, Николай Янков, Пламен Димов, Кольо Станев и Мартин Моран са трайно контузени и пропускат мача. По клаузите от договорите си в мача не могат да играят Илкер Будинов и Владислав Найденов, които са преотстъпени именно от „Лудогорец“.

Добрата новина е поне завръщането след наказание на халфовете Янко Ангелов и Димо Бакалов. Нигериецът Моузес Кандидус е възстановен след заболяването и вероятно ще направи дебют. Новият вратар Алесандро Гуарноне вече е картотекиран, но още е в период на адаптация.

„Разполагаме само с 14 здрави полеви футболисти, от които трябва да избирам състав. За съжаление мачът с ЦСКА ни струваше много, освен нерви и изпуснати точки, много играчи, които излязоха от строя. Но няма какво друго да очаквам, освен боево представяне. Който излезе да играе, трябва първо да защити себе си, както и имиджа на клуба. Срещу „Славия“ не успяхме да се защитим по най-добрия начин, надявам се сега срещу „Лудогорец“ да успеем“, коментира старши треньорът Светослав Петров.


Ключови думи
Етър Лудогорец
Последни
Седмицата
Анкета