Събота, 30 Дек 2023
            
Велико Търново Спорт

„Етър” се разделя с Емануел Луканов, спрягат Сашо Ангелов за наследник

  30.09.2023 13:23
„Етър” се разделя с Емануел Луканов, спрягат Сашо Ангелов за наследник

„Етър” се разделя с досегашния старши треньор на тима Емануел Луканов. Той пое тима през миналата година и бе начело при завръщането на „виолетовите" в елита.

Началото на „виолетовите” в Първа лига обаче беше разочароващо и тимът има 4 точки от 10 мача. Така че смяната се очакваше.

Клубът благодари на Емо Луканов за работата му и постигнатото в „Етър" и му пожелава успехи в по-нататъшната кариера! За утрешното гостуване на „Арда" в Кърджали отборът ще бъде воден от помощник-треньора Марин Стефанов. В момента се водят преговори за нов наставник на „виолетовите", като в следващото домакинство срещу „Хебър" отборът ще бъде воден от новия старши треньор.

Според някои спортни медии, Сашо Ангелов е един от вероятните наследници на Луканов.

„Това ще бъде трети престой на Ангелов на “Ивайло”, като той не се ползва с пълна подкрепа на феновете, тъй като част от кариерата му преминава в регионалния съперник „Локомотив” Горна Оряховица. Вторият баща на Валери Божинов е водил още тимовете на „Ботев” Враца, „Добруджа” и Янтра”, пише „Тема спорт”.

„Сърцето ми остава „виолетово", желая успех на клуба!", коментира вече бившият наставник.

„Разделихме се официално с „Етър". През времето, в която работих в „Етър" постигнахме каузата, която бях си поставил – отборът да заиграе в Първа лига. Всеки може да казва каквото иска за случващото се в последните дни, но никой не може да оспори факта, че съм от Велико Търново и дълбоко в себе си аз крия едно „виолетово" сърце, което ще си остане завинаги!

Благодаря за всичко, което се случи през този престой в „Етър"! Благодаря на публиката, която ни подкрепяше, благодаря на ръководството и безкрайно желая успех на „Етър". Ако имам две сърца, и от двете ще пожелая успех и късмет на клуба!", каза още Луканов.

 


Ключови думи
Етър нов треньор Сашо Ангелов
Последни
Седмицата
Анкета