Понеделник, 20 Nov 2023
            
Велико Търново Спорт

Емануел Луканов: Трябва да играем на 100% от първата до последната минута

  21.08.2023 09:30
Емануел Луканов: Трябва да играем на 100% от първата до последната минута

Без двама футболисти ще бъде „Етър“ за гостуването на ЦСКА 1948. Капитанът Крум Стоянов и новото попълнение Илкер Будинов пропускат срещата поради контузии. Треньорският щаб обаче има достатъчен избор от играчи за групата и за стартовия състав.

„Виолетовите“ играят в понеделник от 20:30 ч. на стадиона в Бистрица срещу ЦСКА 1948, където ги очаква трудно изпитание. Главен съдия е столичният рефер Стоян Арсов, ВАР-арбитър е Волен Чинков, а съдийски наблюдател – Костадин Гергинов. Домакините ще бъдат водени от временен треньор в лицето на Николай Панайотов, след като досегашният наставник Атанас Рибарски бе освободен след загубата с 1:0 от „Крумовград“.

„Готвихме се както за всеки мач. Изпитваме малко затруднения с анализирането на съперника, защото са с нов треньор, имат около 40 футболисти и нямаме ясна представа с какъв отбор ще излязат. Но това са 40 отлични играчи и който и да пуснат, този отбор има класа.

Но ще си търсим нашите шансове. Трябва да играем компактно и затворено между линиите и да търсим в атака качествата на нашите футболисти. Концентрирано през 90-те минути. Ако досега сме играли на 80% от възможностите си, сега трябва да сме на сто процента от първата до последната минута на мача“, коментира старши треньорът Емануел Луканов.


Ключови думи
Етър ЦСКА 1948 Емануел Луканов
Последни
Седмицата
Анкета