Четвъртък, 02 Nov 2023
            
Велико Търново Спорт

„Етър“ гостува на „Черно море“

  03.08.2023 12:06
„Етър“ гостува на „Черно море“

Гостуване във Варна на „Черно море“ предстои за етърци в четвъртия кръг на Първа лига. Мачът е утре от 19:00 ч. на стадион „Тича“ с главен съдия Никола Попов.

Защитникът Георги Ангелов е наказан за 1 мач заради червения си картон в Разград и пропуска предстоящия двубой.

„Отиваме да играем футбол и ако можем, да вземем нещо. Ще използваме нашите възможности и качества, дано запазим традицията от последните години „Етър“ да не губи във Варна. Единственият отсъстващ със сигурност е наказаният Георги Ангелов. Крум Стоянов и Илкер Будинов бяха на облекчен режим, но има време до мача“, заяви старши треньорът Емануел Луканов.

Наставникът на „болярите“ коментира и дали този мач е по-специален за него, след като дълги години работи във варенския клуб.

„Аз съм изкарал 9 години в „Черно море“, синът ми играе там, самият аз съм във Варна. Дори дебютът ми като старши треньор на „моряците“ беше срещу „Етър“. Но сега просто предстои един мач, който ще мине и замине в историята. Мач като мач, приемаме го професионално. Той не е мач между мен и някой друг, а е „Черно море“ – „Етър“. Действаме, подготвяме се, ще търсим да вземем нещо. Ако не загубим – идеално, ако е победа – още по-добре!“, каза Емо Луканов.


Ключови думи
Етър Черно море
Последни
Седмицата
Анкета
На 5 ноември ще гласувам за

Резултати