Четвъртък, 11 Апр 2024
            
Горна Оряховица Други

Стефан Георгиев е новият главен архитект на Горна Оряховица

  11.01.2024 15:58
Стефан Георгиев е новият главен архитект на Горна Оряховица

Стефан Георгиев е новият главен архитект на Община Горна Оряховица. Той е от Велико Търново, завършил е средно техническо образование в ПГСАГ – Велико Търново и висше в УАСГ – София.

Архитект-проектант на свободна практика, с опит в строителството като ръководител на строителни обекти. Действащ главен архитект на Община Сухиндол, която длъжност също ще продължи отговорно да изпълнява.

Стефан Георгиев е потомствен архитект – трето поколение и четвърти в семейството. Неговият дядо арх. Стефан Георгиев е бил главен архитект на цял Великотърновски окръг и началник-отдел „Архитектура и благоустройство” към Окръжен народен съвет – Велико Търново. Син е на арх. Николай Георгиев и племеник на арх. Георги Георгиев - известен специалист в строителството с естествени материали.

Семеен е, баща на новороден син.

Като служител на Община Горна Оряховица ще разчитам както на себе си, така и на експертния екип, за да спечелим доверието на гражданите и да отговорим на очакванията им – силата да е в делата. Благодаря на кмета Николай Рашков за гласуваното доверие”, коментира Стефан Георгиев.

Приемното време за граждани на главния архитект на Община Горна Оряховица е в понеделник и четвъртък от 14.00 до 16.00 ч.

Много работа ни чака и благодаря на Стефан Георгиев, че прие поканата да се присъедини към екипа ми. Пожелавам му ползотворна работа, коментира кметът Николай Рашков.


Ключови думи
главен архитект Горна Оряховица Стефан Георгиев Николай Рашков
Последни
Седмицата
Анкета