Вторник, 09 Апр 2024
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо” поднови подготовка с двама нови, двама са напусналите

  09.01.2024 09:04
„Локо” поднови подготовка с двама нови, двама са напусналите

„Локомотив” направи първата тренировка за годината на изкуствения терен в спортния комплекс в Горна Оряховица. Две са новите попълнения на този етап – Кристиян Кънчев, който идва от „Етър II”, и Ростислав Данчев, играл преди за „Севлиево”.

Двама са и напусналите. Ивайло Велчев се присъедини към отбора на „Павликени”, а Димитър Костадинов се върна в „Академик” (Свищов).

Седем контроли ще изиграят „железничарите” в подготвителния период. Първият им мач е на 13 януари срещу втория отбор на „Етър”. „Локомотивци” са гости, а часът на срещата ще бъде обявен допълнително.

На 19 януари е предвиден мач с „Чавдар” (Етрополе), а на 27 януари с „Лудогорец III”. И в двете срещи „Локомотив” е домакин.

След това, на 2 февруари, „Локо” гостува в Разград на втория отбор на шампионите. На 7 февруари посреща „Севлиево”, а три дни по-късно, на 10 февруари, гостува на „Дунав” (Русе).

Последната контрола, на която ще бъде представен и отборът пред феновете, е на 17 февруари срещу „Черноломец” (Попово).

Програмата е предварителна и може да се промени съобразно метеорологичните условия.

Първенството в Северозападна трета лига започва на 24 февруари, а още в първия кръг „Локомотив” гостува на основния съперник за първото място – „Академик”.


Ключови думи
Локомотив подготовка Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета