Вторник, 09 Апр 2024
            
Горна Оряховица Общество

В ПГЛПИ „Атанас Буров“ дариха 2600 лв. за деца със здравословни проблеми

  05.01.2024 15:14
В ПГЛПИ „Атанас Буров“ дариха 2600 лв. за деца със здравословни проблеми

2600 лв. събраха и дариха момчетата и момичетата от ПГЛПИ „Атанас Буров“ в Горна Оряховица. Сумата бе разпределена между пет деца със здравословни проблеми и претърпяли тежки и скъпи оперативни интервенции. С доброто дело буровци изпратиха старата и посрещнаха новата 2024 г.

Средствата бяха събрани по време на благотворителна инсициативи в навечерието на празниците, в която с огромен ентусиазъм се включиха ученици от всички класове, както и екипът на радио „Тийн“. На базара имаше както лакомства, така и фото студио, подготвено от десетите класове. В студиото всеки получи възможност да се снима с любим учител, съученик, приятел и дори със самия Дядо Коледа.

На 20. 12. 2023 г. учениците от единадесетите класове изнесоха част от базара в центъра на града, където със саморъчно изработените си произведения впечатлиха и цялата общественост на Горна Оряховица. Под ръководството на Иван Сапунджиев децата бяха изработили уникални коледни сувенири от дърво, които украсиха и стоплиха безброй горнооряховски домове.

Нека красивите емоции и добрите дела да останат в сърцата на хората и те, от своя страна, да предават Доброто нататък, казват от ПГЛПИ „Атанас Буров“.


Ключови думи
ПГЛПИ
Последни
Седмицата
Анкета