Понеделник, 19 Фев 2024
            
Велико Търново Други

ВТУ стартира акция „Рано рани“

  20.11.2023 09:36
ВТУ стартира акция „Рано рани“
На 1 декември 2023 г. Великотърновският университет стартира превърналата се вече в традиция през последните години акция „Рано рани“. С акцията ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ дава възможност на своите кандидат-студенти да запазят място в една желана от тях специалност.
Университетът дава гаранции, че мястото на кандидата ще се пази до 28 юни 2023 г. вкл. Ако до тази дата кандидатът не се запише, защото не отговаря на условията за приемане в съответната специалност или защото е променил желанието си, мястото му се обявява за свободно.
Запазването на място в една предпочитана специалност става само чрез електронно подаване на заявление на адрес http://zm.uni-vt.bgи внасяне на такса за обработка на документите. От запазването на място могат да се възползват всички кандидати, на които им предстои завършване на средното образование през 2024 г. или които са завършили средно образование преди 2008 г. и към момента на запазване на мястото не са положили успешно необходимия кандидатстудентски изпит.

Ключови думи
Рано рани
Последни
Седмицата
Анкета