Вторник, 02 Май 2023
            
Велико Търново Други

Отпуснаха допълнителни места по акцията „Рано рани“ на ВТУ

  30.01.2023 09:08
Отпуснаха допълнителни места по акцията „Рано рани“ на ВТУ

Поради големия интерес към Великотърновския университет и акцията „Рано рани“, днес ще бъдат отпуснати допълнителни места по нея.

Превърнала се в разпознаваема марка през последните години сред кандидат-студентите на Университета, акцията дава възможност и на зрелостниците, на които предстои да завършат средно образование през 2023 г., да запазят място в една желана от тях специалност. Великотърновският университет дава гаранции, че избраното от кандидата място ще се пази до 28 юни 2023 г. включително.

Преди отварянето на системата за електронно кандидатстване ректорът проф. д-р Христо Бонджолов и заместник-ректорът по учебната дейност проф. д-р Димитър Симеонов лично се увериха в изправността на платформата, чрез която се очаква десетки нетърпеливи кандидати да запазят място от допълнително отпуснатите в желаната от тях специалност, за да бъдат студенти във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Пожелаваме успех на всички кандидат-студенти, избрали да продължат своето образование във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, казват от ВТУ.

За подробна информация: www.priemunivt.bg и тел. 062/618 206


Ключови думи
ВТУ Рано рани
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати