Четвъртък, 08 Фев 2024
            
Велико Търново Други

Във ВТУ предстои Международна седмица по програма Еразъм+ „Партньорства за бъдещо сътрудничество“

  08.11.2023 11:36
Във ВТУ предстои Международна седмица по програма Еразъм+ „Партньорства за бъдещо сътрудничество“

На 13 ноември 2023 в зала „Европа“ на ВТУ ще бъде открита четвъртата международна седмица по програма Еразъм+ „Партньорства за бъдещо сътрудничество“. Участие ще вземат над 50 участника - преподаватели и административен персонал от университети в Румъния, Турция, Полша, Литва, Португалия, Чешка република, Естония, Словакия, както и партньорите на университета с държави извън ЕС - Косово, Армения, Грузия, Молдова, Албания, Босна и Херцеговина, Египет.

Седмицата, която ще продължи до 17 ноември, е посветена на успешни партньорски проекти на ВТУ, реализирани в сътрудничество в международни партньорства по програма Еразъм+. През седмицата ще бъдат представени проектите на Стопански факултет „BOT обучението като съвременен метод на преподаване на генерация Z” и „EntreAction: Иновативен подход от казус към видеоразказ в обучението по предприемачество”, както и Еразъм+ смесени интензивни програми на Православния богословски факултет и на Факултета по изобразително изкуство, Педагогически факултет. Участниците в международната седмица ще представят своите университети и ще споделят опит в реализирането на новите дейности по програма Еразъм+ за студенти и преподаватели.

В програмата ще бъде включено посещение на Царевец и на църквата Св. Четиридесет мъченици, както и посещение на гр. Трявна.


Ключови думи
ВТУ Еразъм+
Последни
Седмицата
Анкета