Петък, 19 Яну 2024
            
Лясковец Местни избори 2023 Политика

Брат на национално известен местен политик атакува Общинския съвет на Лясковец от последна позиция

  20.10.2023 13:54
Брат на национално известен местен политик атакува Общинския съвет на Лясковец от последна позиция

От последна позиция в листата на ПП-ДБ с номер 117, Велимир Иванов вярва, че ще бъде избран в Общинския съвет на Лясковец. Решава да влезе в политиката спонтанно, защото вижда че повечето граждани са разочаровани, но той не иска да бъде от страна на вечно мрънкащите и губещите. Затова иска да даде пример как активните хора, трябва да се политизират.

Но пък има и примера на брат си - зам. председателя на 43 НС и бивш депутат от региона Иван К. Иванов, който в момента е доцент във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий".

Завършил е „Финанси” във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, баща на двама пораснали сина и работещ като търговски представител, той иска да помогне в местния лясковски парламент да се обърне повече внимание на малките населени места.

Самия той от около 10 г. живее в с. Мерданя и е недоволен от начина по който се решава проблема с безводието, с липсата достатъчно места за спорт на младите хора и недостатъчното ниво на културен живот. Амбицията му е в следващия Общински съвет да се пребори не само в с. Мерданя, а и в други малки населени места да се създадат местни тържища, където национално известните местни зеленчукопроизводители да продават собствената си качествена продукция. Убеден е, че и възстановяването на местните футболни отбори и реконструкцията на селските стадиони е път към ново начало на българския футбол.

Малка подробност е, че неговият по-малък син - Павел Иванов, е юноша на „Етър” Велико Търново и в момента играе за дублиращия отбор на старопрестолния клуб.

Гласувайте с номер 66, преференция 117 от листата на „Продължаваме промяната - Демократична България” за силния глас на малките населени места в политиката.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Велимир Иванов Лясковец ПП-ДБ
Последни
Седмицата
Анкета