Понеделник, 08 Яну 2024
            
Горна Оряховица Общество

Третокласници от ОУ „Иван Вазов” се впуснаха в нощно приключение в училище

  09.10.2023 10:21
Третокласници от ОУ „Иван Вазов” се впуснаха в нощно приключение в училище

Невероятно нощно приключение организираха за своите третокласници в ОУ „Иван Вазов” в Световния ден на усмивката. Денят в училище започна с усмивки на малчугани, учители и родители, но най-щастливи бяха трекласниците, очакващи вратите на училището да бъдат отворени за тях и през нощта.

На свечеряване училищния двор се изпълни с родители, изпращащи децата си със спални чували и фенерчета на първо нощно escape приключение в любимото училище. Класният ръководител на 3 „а” клас Лидия Минчева, заедно с педагогическия съветник Антоанета Баланова и зам. директора Гергана Павлова успяха да изненадат малчуганите с невероятни и изпълнени с трепет и напрежение игри. Директорът на училището Иван Момъков помагаше на децата, които трябваше да разгадават кодове, преодоляваха висящи мостове, редиха пъзели и заселваха самотни острови, за да открият тайната на магьосника Гудуин.

Младите откриватели се справиха с предизвикателствата на магьосника. Повярваха на своите приятели и заедно, рамо до рамо, откриха верните отговори в 11 ситуационни игри. Взеха правилните решения в разгадаването на математическите пъзели и мистичните египетски загадки, за да достигнат до златно съкровище и най-голямото богатство – „Приятелството“.

Последва нощ в училище, а на сутринта закуска и чай в класната стая.

Следващата седмица училището кани и родителите да се включат в ново предизвикателство съвместно с децата си. На 14 октомври (събота) от 9 часа в двора на училището започва воторото издание на „Вазовски семеен декатлон”. Нека заедно да отбележим един от големите народни празници - Петковден, с който българите отбелязват края на топлото време и настъпването на зимата. За родители с деца сме подготвили разнообразни щафетни игри с топки, кокили, обръчи, и парашути. Предвидени са изненади и награди за малки и големи. Нека за пореден път да докажем, че работата в екип е гаранция за общия успех, кани ръководството на училището.


Ключови думи
ОУ "Иван Вазов" Нощ в училище Иван Момъков
Последни
Седмицата
Анкета