Събота, 21 Oct 2023
            
Горна Оряховица Общество

Лятната академия на ОУ „Иван Вазов” и тази година създава приключения и дава нови знания

  20.07.2023 10:50
Лятната академия на ОУ „Иван Вазов” и тази година създава приключения и дава нови знания

Лятната академия за учениците на ОУ „Иван Вазов” всяко лято се превръща в едно истинско приключение, което всяко дете заслужава. Комбинирайки изкуства, езици, спорт и природа, децата постигат резултати, надминаващи техните очакванията и превръщащи ги в главни действащи герои в това цветно пътешествие.

Лятната програма включва занимания през целия ден с пъстри приключения чрез различни творчески ателиетата. Преподаватели от училището обучават малчуганите в различни модули: „Забавна математика“, „Силата на Словото“, „В обувките на пътешественика“, „English is fun“ и „Спорт“.

С интерес се провеждат опити, чрез които изследват свойствата на хартията, водата и заобикалящата ги среда. Усъвършенстват своите артистични умения и фина моторика  чрез апликация и приложни техники с природни материали. В следобедните часове забавленията продължават с игри с топки, обръчи, въжета, кокили,  конструктори и танци  на двора.

Учителите от ОУ „Иван Вазов“ споделят, че лятната академия не е обикновена детска лятна занималня. Тя е формат, който превежда децата през едно напълно ново за тях преживяване, в което имат възможността да разкрият и развият умения и потенциали, за които дори не са подозирали. Родителите осъзнават, че децата им могат да научат и да направят толкова много неща, чрез които малчуганите добиват увереност, използват своето въображение и създават приятелства, оставащи и след края на лятото. 


Ключови думи
Лятна академия ОУ "Иван Вазов"
Последни
Седмицата
Анкета
На 29 октомври ще гласувам за

Резултати