Неделя, 31 Дек 2023
            
Горна Оряховица Спорт

Седмата победа на „Локо“ от седем мача дойде в Севлиево

  30.09.2023 19:57
Седмата победа на „Локо“ от седем мача дойде в Севлиево

„Локомотив“ се подготви за трудно гостуване в Севлиево за мача от VIII кръг на Северозападна трета лига, но пък постигна убедителна победа с 4:1 и продължава да води във временното класиране.

„Железничарите“ откриха чрез Димитър Байдаков в 26-та минута и този резултат се запази до полувремето на интригуващия двубой между два от водещите отбори в групата.

„Локо“ бързо пречупи интригата през второто полувреме.

В 54-та минута перфектна атака по фланга доведе до точно центриране на Райчев, след което Георги Колев беше на точното място и удвои с глава.

20 минути по-късно Кристиян Дечев отправи дар точен и силен удар от извън наказателното поле с левия крак и резултатът стана 0:3.

Домакините върнаха един гол в 83-та минута. Но в самия край на мача Георги Колев се разписа отново и оформи крайното 4:1 за „Локомотив“.

Горнооряховчани продължават да водят във временното класиране с пълен актив от 21 точки след седем изиграни мача.

Със същия актив, но по-лоша голова разлика и един мач повече, е „Дунав“ (Лом), който измъкна победа  като гост с 2:1 над „Ювентус“ (Малчика).

В останалите срещи „Партизан“ победи „Локомотив“ (Мездра) в Червен бряг с 5:1.

„Янтра“ (Полски Тръмбеш) се наложи у дома над „Академик“ с 1:0, а „Дреновец“ и „Левски 2007“ завършиха 2:2. „Павликени“ спряха възхода на „Етър II“ с 3:1. Утре играят „Боруна“ и „Ботев II“, а „Вихър“ почива.

„Локомотив“: Венцислав Димитров, Милен Савов, Ивайло Тодоров, Александър Узунов, Кристиян Райчев, Тодор Бакърджиев, Даниел Кънчев, Димитър Байдаков, Янислав Цачев, Георги Колев, Николай Иванов.

Резерви: Цветомир Иванов, Красен Трифонов, Кристиян Дечев, Димитър Костадинов, Христо Марков, Явор Генчев.


Ключови думи
Локомотив Северозападна трета лига Севлиево Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета