Понеделник, 20 Nov 2023
            
Местни избори 2023 Павликени Политика

Инж. Емануил Манолов е издигнат за четвърти мандат за кмет на община Павликени от БСП

  20.08.2023 13:24
Инж. Емануил Манолов е издигнат за четвърти мандат за кмет на община Павликени от БСП

Общинската конференция на БСП-Павликени за четвърти път издигна кандидатурата на инж. Емануил Манолов за кмет на община Павликени. Делегатите дадоха отлична оценка за работата на кмета и номинираха кандидатите за кметове на населените места в общината.

В подробен отчет инж. Манолов представи свършеното през третия си мандат. Стабилни финанси, инвестиции в инфраструктурата, разширяване на социалните услуги, развитие в образованието и впечатляващ културен календар са само част от отчетените постижения. Кметът подчерта, че инвестициите на европейски средства на глава на населението надвишават тези в редица областни градове. „Постигнахме този успех в много трудни условия на ковид-пандемия, енергийна криза, инфлация, вътрешнополитическа нестабилност и война“, припомни инж. Манолов.

Важни гости по време на общинската конференция бяха членът на ръководството на БСП и заместник-председател на Народното събрание Кристиян Вигенин и областният председател на БСП Мариана Бояджиева. И двамата дадоха високи оценки за постигнатото в Павликени.

„Павликени е един от примерите, в които кметът изгражда силен екип в администрацията, общинските съветници гарантират необходимата подкрепа в един добре работещ Общински съвет и всички заедно полагат усилия за по-добрия живот на жителите на общината, така както очакват социалистите и симпатизантите ни“, каза Кристиян Вигенин.

„През 2011 г. в Областния съвет на БСП дойде един млад човек, много амбициран, с огромно желание за работа, със сили и енергия, за да може да прави добро за жителите на община Павликени. Той получи подкрепата на всички ни, за да спечели първия си мандат. С това започна управление, което даде нов импулс и днес община Павликени се отличава в търновска област със своята стабилност“, припомни Мариана Бояджиева.

Председателят на Общинския партиен съвет Христо Кавалски направи силен жест към издигнатия кандидат за кмет като подари на инж. Манолов икона на Св. Богородица, осветена в Троянския манастир.

„Нашата община заслужава да продължим да я водим със същата страст и ангажираност. Стремя се към прозрачност, отговорност и взаимодействие с всички жители. Ние трябва да бъдем лидери, които слушат и възприемат нуждите на гражданите си. БСП ще спечели заради силната си платформа и достойните си кандидати. „Аз съм готов да продължа да се ангажирам с пълна преданост и енергия“, благодари на социалистите инж. Манолов.


Ключови думи
кандидат за кмет Емануил Манолов Павликени БСП
Последни
Седмицата
Анкета