Петък, 06 Oct 2023
            
Горна Оряховица Общество

Горнооряховският младежки парламент организира лятна академия „Аз съм...“

  06.07.2023 11:32
Горнооряховският младежки парламент организира лятна академия „Аз съм...“

Лятна академия „Аз съм...“ организира Горнооряховският младежки парламент. Целта на организаторите е със свежи и полезни теми да помогнат на младежи да открият силните си страни.

Обучението ще е интензивно – в продължение на 5 дни, в периода от 17 до 21 юли 2023 г. То включва практически задачи в неформална среда, свързани с изграждане на умения за отстояване на позиция, представяне пред публика, протокол и етикет.

Ако темите „Работа в екип“, „Личностно развитие“, „Организация на времето“, „Вербална и невербална комуникация“, „Презентационни умения“ са ви интересни, то тази академия ще ви даде точно това - примери и насоки за работа в нетрадиционна обстановка. Ще развият вашето креативно мислене и лидерско себепознание. Ако сме ви заинтригували и имате желание да се запишете, направете го сега, като попълните формуляра за регистрация: https://forms.office.com/r/KrCLGDL5Ee или се обадете на телефонен номер 0889610747. Побързайте, местата са ограничени. След пълното преминаване през обучителния етап, получавате сертификат, който може да приложите към автобиографията си, допълват от Горнооряховския младежки парламент./ сн. Горнооряховски младежки парламент


Ключови думи
Горнооряховски младежки парламент
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати