Четвъртък, 28 Сеп 2023
            
Велико Търново Общество

Във Велико Търново организират тематично събитие за Международния ден за борба с дрогата

  25.06.2023 17:08
Във Велико Търново организират тематично събитие за Международния ден за борба с дрогата

Всяка година на 26 юни се отбелязва Международния ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотични вещества. По този повод на същата дата от 16:00 ч. в парк „Дружба“ Община Велико Търново и Превантивен информационен център по наркомании ще проведат тематично събитие под надслов „Предизвикай себе си“.
Събитието има за цел да повиши осведомеността на младите хора за това колко е важен активният начин на живот, да ги насърчи да се движат повече, да ги насочи към възможните решения на един от най-сериозните проблеми, заплашващи здравето – застоялия начин на живот, както и да представи алтернативи за пълноценно прекарване на свободното време.
Всеки, който посети събитието, ще има възможността да се включи в различни индивидуални и отборни занимателни игри, ще бъдат организирани своеобразни кътове с различни арт дейности. Всеки включил се в различните активности ще получи награда. За доброто настроение на всички ще се погрижат от Парти агенция "Феличита". Събитието ще завърши с тренировка на открито, организирана от представители на Спортен клуб по ориентиране „Браун тим” Велико Търново и ще бъде водена от състезатели на националния отбор по ориентиране на България./ сн. организатори


Ключови думи
дрога
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати