Неделя, 03 Сеп 2023
            
Други Павликени

Рапърът 42 се включва в звездния концерт по случай 80 години град Павликени на 17 юни

  04.06.2023 16:16
Рапърът 42 се включва в звездния концерт по случай 80 години град Павликени на 17 юни

Рапърът 42 се присъединява към звездните участия в големия концерт по случай 80 години от обявяването на Павликени за град. Събитието е на 17 юни на градския стадион „Ганчо Панов“ с начален час 18:00 ч. и с вход свободен.

C-block са големите звезди, които ще зарадват павликенчани за юбилея. Вече бяха обявени и другите артисти в програмата - Deep Zone Project, DJ Dian Solo, Трио VIVA и Дивна.

Новото име в афиша е рапър с дългогодишна кариера. Петър Андонов Иванов, познат с псевдонима си „42“, придобива по-голяма популярност през 2012 г., когато пуска песента си „P.S. Fuck Off”, която се задържа един месец на първо място в тогавашната класация за музика на ”Vbox”! Има издадени три албума: „Подписано с  любов“, „Прошка за процент“ и „Интересен“, едно EP със заглавие „Неудобен“ и два микстейпа – „Реденето“ и „Реденето 2“, от където е и една от най-слушаните му песни  „Писмо до нейния нов“.

  Номиниран е два пъти за MC на годината от наградите за хип-хоп 359, а през 2014 г. печели наградата за колаборация на годината с песента „Кой те излъга, че на изток няма рап“, която е част от албума на „Tr1ckmusic”!

Още изненади, както и информация за достъпа до концерта и мерките за безопасност ще бъдат съобщени в следващите дни.


Ключови думи
концерт Павликени
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати