Неделя, 27 Авг 2023
            
Политика

Народният представител от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов: Няма да допусна политически уволнения във Велико Търново и региона

  28.05.2023 11:47
Народният представител от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов: Няма да допусна политически уволнения във Велико Търново и региона

Народният представител от ГЕРБ-СДС от Велико Търново и региона проф. Костадин Ангелов бе категоричен, че няма да допусне политически уволнения в избирателния му район. Реакцията на проф. Ангелов е по повод разпространените записи от срещата на „Продължаваме промяната“.

„Лично се подписвам с кръв под това! Ще се боря до край никой държавен служител в избирателния ми район да не бъде уволнен заради политическите си пристрастия и възгледи. В противен случай бихме паднали жертва на неофашистки преследвания.

Реакцията ми е провокирана от записа от срещата на ПП, където Асен Василев, говори за чистка в държавната администрация“, коментира проф. Ангелов в своята фейсбук-страница.

„В целия запис, който е над 4 часа, има прояви на фашизъм, арогантност, инфантилност, задкулисие, лицемерие, реваншизъм, слагачество. От 4 часа, липсва дори и една минута за проблемите на хората. Най-много ме разочарова обаче многократната употреба на думата “продадем”. ПП обсъждат как “да продадат” нещо на обществото. Търговията и политиката нямат нищо общо“, коментира още проф. Костадин Ангелов.


Ключови думи
проф. Костадин Ангелов политически уволнения
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати