Сряда, 16 Авг 2023
            
Елена Спорт

„Овцеферма“ от с. Чакали спечели Общинския турнир по футбол на малки врати в Елена

  17.05.2023 09:54
„Овцеферма“ от с. Чакали спечели Общинския турнир по футбол на малки врати в Елена

Общинският турнир по футбол на малки врати в град Елена завърши с победа на отбора на „Овцеферма“ с. Чакали след продължение на месец изиграни двубои.

Финалният сблъсък за първото място между отборите на „Овцеферма“ с. Чакали и „От кол и въже“ завърши с резултат 1:0. Решаващият гол бе дело на Даниел Йорданов през второто полувреме. На трето място останаха „Юнаците“, а на четвърто – отборът на „Фламенго“.

След финалната среща кметът на община Елена инж. Дилян Млъзев поздрави отборите за спортсменската игра и раздаде на всички грамоти, а за призьорите на първо, второ и трето място имаше купи и парични награди, осигурени от организаторите.

Отличените голмайстори са четирима - Даниел Йорданов, Милен Генов, Радослав Иванов и Стефан Разсуканов, всички те с по пет гола.

След пауза от няколко години турнирът се завърна в Спортния календар на Общината и бе посрещнат при изключително голям интерес от любителите на футбола.

Съдията Димитър Николов бе безпристрастен и прецизен с отсъжданията си, а медицинското лице - Милена Димитрова, неотлъчно следеше за доброто физическо състояние на футболистите.

В Общинския турнир помежду си се съревноваваха 11 отбора, разделени в 2 групи, а отбелязаните попадения са 67.

И футболистите, и зрителите си пожелаха още много успешни спортни прояви, изпълнени с положителни емоции както на терена, така и извън него.

През следващия месец – юни, в общината ще се проведе и турнир по волейбол./ сн. Община Елена


Ключови думи
Овцеферма Чакали
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати