Петък, 14 Юли 2023
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо“ загуби в Севлиево, а в Северозападна група тройната битка за челото стана четворна

  14.04.2023 19:48
„Локо“ загуби в Севлиево, а в Северозападна група тройната битка за челото стана четворна

Двата „локомотива“, борещи се за челото в Северозападна трета лига, зациклиха в XXIII кръг и битката стана още по-заплетена. Горнооряховското „Локо“ загуби гостуването си в „Севлиево“, а „железничарите“ от Мездра спечелиха само точка от „Янтра“ (Полски Тръмбеш). Преди мача на „Бдин“, който играе в понеделник с „Етър 2“ в челото на групата вече се конкурират четири, а не три отбора, както беше допреди два кръга. В спора вече се намеси и „Вихър“ от Славяново, който е без грешка и в последния си мач.

Горнооряховският „Локомотив“ поведе в Севлиево с гол в последните минути на първото полувреме. Николай Иванов открадна топка и намери Димитър Байдаков в чиста позиция и нападателят не пропусна.

През втората част домакините, които реално нямат шанс да се намесят в лидерската битка, не се предадоха, а обърнаха резултата до 3:1.

В същото време „Локомотив“ (Мездра) завършиха 0:0 срещу „Янтра“ (Полски Тръмбеш), а „Вихър“ надигра с минималното 1:0 аутсайдейра „Локомотив“ (Дряново). „Бдин“ и „Етър 2“ играят в понеделник. Преди този мач начело в групата е „Локомотив“ (Мездра) с 56 точки. „Вихър“ излезе на втора позиция с 53 точки, а трети и четвърти са „Бдин“ и „Локо“ (ГО) със съответно 52 и 50 точки. И двата отбора имат мач по-малко и то все срещу дубъла на „Етър“, който би трябвало да спечелят.

„Локомотив“: Венцислав Димитров, Милен Савов, Ивайло Тодоров, Али Ахмед, Кристиян Райчев, Явор Генчев, Николай Иванов, Даниел-Виктор Кънчев, Георги Колев, Янислав Цачев, Димитър Байдаков.

Резерви: Мариян Хараламбиев, Ивайло Велчев, Красен Трифонов, Тодор Бакърджиев, Александър Узунов, Кристиян Дечев, Борислав Бъчваров, Мартин Господинов.

 


Ключови думи
Локомотив Севлиево Саеверозападна трета лига
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати