Събота, 08 Юли 2023
            
Спорт

„Етър“ излиза срещу „Янтра“ в Габрово

  08.04.2023 09:41
„Етър“ излиза срещу „Янтра“ в Габрово

Сериозен брой привърженици на „Етър” се очаква да пристигнат в Габрово за съседското дерби с “Янтра”. Мачът е в събота на стадион „Христо Ботев“ от 15 часа. Фен клуб Етър  отправи призив към всички „виолетови“ фенове за масова подкрепа в предстоящия двубой от втория ешелон, в най-близката и удобна за търновския отбор дестинация. „В събота Ви очакваме на стадион ,,Христо Ботев”. Нека Габрово полилавее, а песните ни да се чуят чак на Шипка!“, написаха от фенклуба на болярите, цитирани от официалния клубен сайт.

В тази връзка беше проведена работна среща по организацията на срещата. Входът на стадион „Христо Ботев“, отреден за привържениците на “Етър”, ще бъде от южната страна на стадиона, срещу ДКЦ 1 (виж снимката). Трафикът пред входа ще се регулира от служители на МВР, които ще насочват гостите към възможните места за паркиране в района. За да се избегне задръстване в центъра на града, органите на реда препоръчват гостуващите привърженици да използват за достигане до стадиона околовръстния път от село Донино.

Билетите за мача са в продажба в мрежата на Ивентим –  https://bit.ly/439CZj8. Входни талони ще може да се закупят и на входа в деня на мача. Цената на билета е 6 лв.

Срещата е важна и за двата състава. “Етър” се бори за завръщане в елита и заема втора позиция във временното класиране. “Янтра” пък е в неприятна серия от три поредни загуби, която отново изпрати отбора в рискова позиция и точките са особено важни./ сн. www.etarvt.bg


Ключови думи
Етър Янтра
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати