Събота, 17 Юни 2023
            
Велико Търново Спорт

„Етър“ гостува в Созопол с амбиция да се върне към победите

  18.03.2023 09:17
„Етър“ гостува в Созопол с амбиция да се върне към победите

Реванш за домакинската си загуба от „Спортист“ (Своге) ще търсят футболистите на „Етър“. Играчите на Емануел Луканов гостуват в Созопол на едноименния тим. Мачът е днес от 15:30 ч. и ще бъде ръководен от Георги Димитров с асистенти Драгомир Милев и Красимир Миланов, четвърти съдия е Георги Иванов, а съдийски наблюдател – Асен Николов.

Етърци все още заемат второто място, даващо право на влизане в елита, след като и конкурентите им допуснаха грешки в последните мачове. В Созопол обаче ги очаква труден двубой, тъй като съперникът е последен в класирането и се бори за спасяване. В Созопол вече обявиха свободен вход за мачовете си, за да привлекат максимално публика.

След изтърпяно наказание в тима се завръщат Мартин Моран и Яни Пехливанов, но сега за един мач бе наказан халфът Олег Димитров. Все още лекува контузия и Николай Янков. От домакините със забрана в 5 мача да изпълнява функциите си е Живко Панайотов.

„Ще извлечем поуките от последната загуба и срещу „Созопол“ трябва да се върнем на победния път“, коментира пред клубния сайт www.etarvt.bg старши треньорът Емануел Луканов.

Заради гостуването на „Етър“ в Созопол мачът на дублиращия отбор бе преместен за неделя. Тогава от 16:00 ч. играчите на Стефан Ангелов приемат „Левски-2007“ (Левски)./ сн. www.etarvt.bg


Ключови думи
Етър Созопол
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати