Сряда, 17 Май 2023
            
Велико Търново Спорт

„Етър“ стартира с възлов мач срещу „Монтана“

  13.02.2023 15:37
„Етър“ стартира с възлов мач срещу „Монтана“

„Етър“ стартира пролетния полусезон утре, когато приема от 17:30 ч. на стадион „Ивайло“ състава на „Монтана“. Иво Андреев от София ще бъде рефер с асистенти Мартин Венев и Димитър Димитров, четвърти съдия е Васил Минев, а съдийски наблюдател – Цветан Георгиев.

Шест са новите попълнения – вратарите Християн Славков и Иван Дерменджиев, защитникът Валери Христов, халфовете Емануил Личев и Янко Ангелов и нападателят Мартин Тошев. Всички те вече са картотекирани в БФС и са на линия за мача.

Двубоя обаче пропускат двама основни футболисти поради наказания. Защитникът Мариян Иванов е аут за 2 мача, а халфът Николай Янков – за един. Всички останали играчи попаднаха в групата, която по новите правила на БФС вече може да бъде от 20 души.

Редовните билети са с цена от 8 лева. Учениците от 7 до 18 години и пенсионерите ще заплащат по 5 лева, а децата до 7 години ще влизат безплатно с придружител. Остават и семейните билети във вариант родител с едно дете – 10 лева, и родител с две деца – 12 лева.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 14 часа във фен магазина, от 15:30 ч. отварят касите от северната страна на стадион “Ивайло”, а от 16:30 часа – и входовете. Паркингът пред централния вход ще бъде затворен за автомобили.

“Етър” апелира към своите привърженици: очакваме ви на стадион “Ивайло” да дадате своята гореща подкрепа във важния мач!/ сн. www.etarvt.bg


Ключови думи
Етър Монтана
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати