Сряда, 31 Май 2023
            
Велико Търново Общество

Майсторски клас в туристическата анимация се проведе в ПГТ „Д-р Васил Берон“ във Велико Търново

  01.03.2023 10:27
Майсторски клас в туристическата анимация се проведе в ПГТ „Д-р Васил Берон“ във Велико Търново

Туристическата анимация е сравнително млада наука, която мнозина възприемат само като забавление, но тя изисква задълбочени знания в редица области – култура, общуване, рекреация, психическо и физическо възстановяване на здравето и разбира се, многообразие от емоции и преживявания.

Младите аниматори от Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“ имаха възможността и удоволствието да участват в мастърклас на един от най-добрите аниматори в България - Павел Павлов.

Работил в над 15 различни хотели, посетил над 30 хотела за обмяна на опит в Хърватска, Черна гора, Канарски острови и Гърция, съсобственик и управител на фирма Супер Холидей, работеща ексклузивно с хотелите на Melia International в България - испанска верига с много висок стандарт за качество, включваща едни от най-добрите и предпочитани хотели по българското Черноморие за чуждестранни туристи, Павлов има на какво да научи бъдещите си колеги.

Учениците видяха разнообразни техники за владеене на аудитория чрез използване на гласа и различни модели на поведение. Усвоиха начални умения за конструиране на анимационна програма. Участваха в решаване на казуси и разрешаване на проблемни ситуации на терен.

Срещата с Павел Павлов даде възможност на младите аниматори да навлязат в дълбочина на аниматорското познание./ сн. ПГТ "Д-р Васил Берон" 


Ключови думи
ПГТ "Д-р Васил Берон"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати