Неделя, 09 Апр 2023
            
Велико Търново Общество

Специалист от СУ „Вела Благоева“ се включва в кампанията „Логопед с добро сърце“

  08.01.2023 09:03
Специалист от СУ „Вела Благоева“ се включва в кампанията „Логопед с добро сърце“

От 1 до 12 март Иделина Лозанова, логопед на СУ „Вела Благоева“ във Велико Търново, ще бъде част от кампанията за безплатни консултации „Логопед с добро сърце 2023".

Инициативата се провежда под надслов „Провери се, за да знаеш!“ и се фокусира върху създаването на навици за регулярни консултации с логопед. Важно е да се напомни, че само така може пълноценно да бъде проследено езиково-говорното развитие на децата, както и да се създаде една устойчива превенция на риска от изоставане в развитието на комуникативните умения.

Консултациите ще се осъществят в логопедичния кабинет на СУ „Вела Благоева“ с предварително записване на час на телефон 062/642861 в работните дни от 8:30 до 16:00 часа.

Иделина Лозанова е с опит в диагностиката и терапията на езикови и говорни нарушения при деца и възрастни - дислалия, алалия, афазия, дислексия, ринолалия, обучителни трудности, аутизъм, както и в снемането на анамнеза и оценка на индидуалните нужди. Консултациите с логопеда ще са с продължителност между 30 и 40 минути. Добре е пациентите да подготвят предходна документация (медицинска, психологична, друга), в случай, че имат такава.


Ключови думи
Иделина Лозанова СУ Вела Благоева логопед
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати