Неделя, 02 Апр 2023
            
Горна Оряховица Други

Инж. Добромир Добрев: Нека да си пожелаем да бъдем по-добри и да даряваме повече любов на нашите близки и приятели

  31.12.2022 09:20
Инж. Добромир Добрев: Нека да си пожелаем да бъдем по-добри и да даряваме повече любов на нашите близки и приятели

Уважаеми съграждани и жители на община Горна Оряховица,

Отива си още една година, която ни изправи пред поредните предизвикателства. Изпращаме я с благодарност за всичко добро, което ни се случи през изминалите дни и помъдрели от натрупания опит.

Направихме още една крачка към по-доброто бъдеще на община Горна Оряховица.

Обръщайки се назад, виждаме стореното от нас и благодарността в очите на хората. Но най-важна е усмивката по лицата на нашите деца. Щом те са щастливи – щастливи сме и ние. Детските усмивки топлят сърцата ни и ни дават надежда, че пътят, по който вървим, е правилният.

Сега, застанали на прага на Новата 2023 г. имаме своите нови очаквания и надежди. Предстоят ни напрегнати делници и много работа. Но съм убеден, че с воля и упоритост, с разбиране и постоянство ще осъществим нашите планове.

Вдигайки наздравица в празничната нощ, нека да си пожелаем да бъдем по-добри и да даряваме повече любов на нашите близки и приятели. Нека да имаме вяра и кураж да посрещнем новите предизвикателства!

Пожелавам на всички здраве, щастие, късмет, благополучие и изпълнени мечти! Нека Новата година бъде мирна, благодатна, изпълнена с нови успехи, с много радост и сполуки! Нека надеждата, че по-доброто предстои да не ни напуска и през идните дни! Нека любовта и добротата сгряват нас, нашите семейства и приятелите ни! Нека имаме вяра, че можем и ще успеем!

Да ни е честита Новата 2023 година!

На многая и благая лета!

Инж. Добромир Добрев,

кмет на Община Горна Оряховица


Ключови думи
Добромир Добрев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати