Сряда, 01 Мар 2023
            
Горна Оряховица Други

С детски празник на 5 декември в Горна Оряховица светват коледната елха и празничните светлини

  30.11.2022 15:52
С детски празник на 5 декември в Горна Оряховица светват коледната елха и празничните светлини

С празнично шоу за децата на 5 декември (понеделник) от 17.30 ч. в Горна Оряховица ще бъдат запалени светлините на Коледната елха. 8-метровото коледно дърво вече е монтирано пред сградата на Общината.
В празничната програма ще вземат участие артистите от МТ „Алтернатива“. Децата ще се забавляват заедно с младите таланти на Вокална школа „Mamma mia“, мажоретен състав при ОУ „Иван Вазов“. Ще има и коледарски наричания. Малчуганите ще посрещнат и Дядо Коледа и заедно с него ще запалят светлините на Коледната елха и празничната светлинна украса в града.
До коледното дръвче същата вечер ще бъде поставена и коледна поща. В нея децата ще могат да пускат писмата си до Дядо Коледа. Задължително в писмата нека да бъде посочен точния адрес на детето и телефон за връзка с родител. Коледната поща ще стои до елхата до 16 декември (петък).
 
Заради празничното детско шоу ще бъде наложена временна организация на движението в центъра на града. От 17.00 ч. до приключване на мероприятието ще бъде спряно движението на автомобили в участъка по ул. „Цар Освободител“ от НЧ „Напредък – 1869“ до кръговото кръстовище с ул. „Св. Княз Борис І“.


Ключови думи
коледна елха
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати