Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Светски

Музикален флашмоб за запалването на коледните светлини във Велико Търново

  23.11.2021 13:34
Музикален флашмоб за запалването на коледните светлини във Велико Търново

С музикален флашмоб във Велико Търново ще бъдат запалени коледните светлини.  Атрактивното събитие ще се случи точно в 17:00 ч. на 26 ноември /петък/ до голямата елха пред Общината. Коледният дух и настроение ще бъдат донесени от талантите от популярния ученически духов оркестър Junior Band. А централната част на Старата столица ще бъде огласена от популярни мелодии в специална аранжировка, изпълнени по характерния за музикантите от СУ „Емилиян Станев“ неповторим начин.

Заедно с коледната елха пред Община В. Търново ще бъдат запалени светлините и по иглолистните дървета в парковото пространство край паметника „Майка България“, както и атрактивната коледна украса по улиците в града.

Коледното музикално събитие е с подкрепата на кмета на Велико Търново Даниел Панов, а по традиция коледната украса ще обагри града точно един месец преди Рождество Христово.

След запалването на светлините музикалният флашмоб ще обхване и централната алея в парк „Марно поле“, където също този петък отваря врати обичаният от малки и големи Коледен базар. В 25-е къщички всеки може да намери желания подарък, за децата отново ще има Коледна поща, където те ще могат да оставят писмата си до белобрадия старец.

Събитието за запалването на коледната украса и организацията на базара са съобразени с действащите противоепидемични мерки.


Ключови думи
коледна елха Джуниър Бенд
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати